Президентът на Украйна Володимир Зеленски пристигна на официално посещение в Полша, придружен

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски пристигна на официално посещение в Полша, придружен
Коментари Харесай

Ще онемеете: Зеленски пристигна в Полша със „златен луксозен влак СНИМКИ

Президентът на Украйна Володимир Зеленски пристигна на публично посещаване в Полша, придружен от брачната половинка си Елена Зеленская.

Украинският водач още веднъж изглеждаше както в действителност на всички публични политически срещи - в милитъри жанр. Съпругата на Зеленски не поддържа имиджа на брачна половинка си, като избра стилно палто, обувки на висок ток, които да подхождат на палтото, а също по този начин разпусна спретнато завършената си коса.

Въпреки непретенциозното си облекло, както се оказа, Зеленски прави всички задгранични пътувания със специфичен трен, чиято атмосфера безусловно крещи от разкош.



Украинският президент се повози в първокласен железопътен вагон, съобщи полския вестник Факт. Отбелязва се, че външно влакът не се издава и наподобява като всички останали влакове, само че интериорът е поразително друг.

Всички стаи са направени като пълноценни стаи, в това число тоалетна и баня.



В същото време във всички стаи има „ златен “ колорит, както и разнообразни типове монограми и „ флинтифлюшки “, без значение дали става въпрос за мебели или текстил.

Освен това в декорацията са употребявани доста разнообразни типове дърво.



VIP влакът включва столова с огромна маса за 6 души, ъгъл за сядане, заседателна зала и спалня с двойно легло.



Отбелязва се също, че точно с този трен американският президент Джо Байдън е дошъл в Киев от Полша, както и други водачи и представители на европейски страни, които са посетили Киев.

Единственото помещение, където няма позлата, са баните.



Междувременно в мрежата този трен към този момент е наименуван „ циганската империя “ на локалния барон. Мнозина незабавно си спомниха " златната тоалетна паница на Янукович ".



Това е един от 10-те вагона, които са създадени през 2015-2016 година по специфична поръчка на Ukrzaliznytsia за транспорт на VIP персони. Тоест при Порошенко. Най-интересното е, че тези вагони са създадени в Полша.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР